خورش هویج ترکی

خورش هویج ترکی


خورش هویج , خورشت هویج , طرز تهیه خورش , دستور پخت خورش هویج , o,va i,d[

  

خورش هویج یکی از خورش های خوشمزه ایرانی است که اصالتا متعلق به شهر تبریز می باشد ، به همین دلیل این خورش را اکثرا با نام خورش هویج تبریزی می شناسند. این خورش را مانند خورش قیمه می توان هم با گوشت قرمز طبخ کرد هم با گوشت سفید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ تا ۶ نفر خورش هویج تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه خورش هویج در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم خورش هویج
گوشت خورشتی۶۰۰ گرم
هویج۶۰۰ گرم
آلو خشک۱۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
شکر۱ قاشق غذاخوری
زعفران۱ قاشق غذاخوری
روغنبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا گوشت را می شوییم و به اندازه گوشت خورشتی ( مانند قورمه سبزی ) خرد می کنیم. پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و در یک قابلمه مناسب با مقداری روغن تفت می دهیم تا نرم شود سپس گوشت را اضافه می کنیم.

گوشت و پیاز را به قدری تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی سرخ شود. پس از اینکه گوشت کمی پخت ۳ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید. سپس حرارت را کم میکنیم تا گوشت آرام آرام بپزد.

در مرحله بعد هویج ها را پس از اینکه پوست گرفتیم به صورت خلالی نازک خرد می کنیم ، سپس در روغن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. آلوها را پس از شستشو به همراه هویج های سرخ شده به قابلمه حاوی گوشت اضافه می کنیم.

زعفران را پس از دم کردن به همراه شکر و مقداری نمک به خورش هویج اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش کم کم روغن بیندازد و جا بیفتد شود. در پایان خورشت را به همراه برنج ساده یا برنج زعفرانی سرو می کنیم.




خورش هویج,خورش هویج با مرغ,خورش هویج تبریزی,خورش هویج ترکی,خورش هویج تبریز,خورش هویج و لوبیا سبز,خورش هویج مجلسی,خورش هویج و آلو,خورش هویج با لپه,خورش هویج و آلو با مرغ,خورش هویج با مرغ تبریزی,خورش هویج با مرغ و آلو,خورش هویج با مرغ مامی سایت,نحوه پخت خورش هویج با مرغ,خورش هویج با گوشت