کباب ترکی معروف ترین کباب خیابانی ترکیه است که مانند فلافل فروشی های خودمان در دکه های خیابانی تهیه می شود. این کباب خوشمزه به این دلیل که طعم بسیار خوبی دارد در کشورمان بسیار فراگیر شده است و در دو نوع تهیه می شود. کباب ترکی مرغ و کباب ترکی گوشت قرمز که هر کدام طرفداران خاص خودشان را دارند. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر کباب ترکی تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه کباب ترکی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم کباب ترکی | |
مغز ران گوساله | ۶۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
سیر | ۴ حبه |
روغن مایع | ۵ قاشق غذاخوری |
کره | ۳ قاشق غذاخوری |
آویشن | به میزان لازم |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
ما در این دستور از گوشت قرمز استفاده کرده ایم ، در صورت منع مصرف گوشت قرمز می توانید از سینه مرغ استفاده کنید. گوشت را می شوییم ، سپس اطرافش را با سلفون می پوشانیم و درون یخچال فریزر قرار می دهیم تا نیمه منجمد شود.
سپس از فریزر خارج می کنیم و به اندازه کف دست به صورت ورقه ورقه برش می زنیم. باید ورقه های گوشت نازک باشند تا مغز پخت شوند. برای طعم دار کردن گوشت ۱ عدد پیاز را رنده می کنیم و در یک کاسه بزرگ می ریزیم.
پس از اینکار سیرها را له می کنیم و به همراه آویشن ، روغن مایع ، نمک و فلفل سیاه به کاسه مواد اضافه می کنیم. پس از مخلوط کردن گوشت با مواد ، روی کاسه را می پوشانیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت طعم دار شود.
پس از طعم دار شدن گوشت ، یک تابه روی حرارت قرار می دهیم و کره را داخل تابه می ریزیم. گوشت را در کره تفت می دهیم تا به روغن بیفتد. پس از اینکه گوشت تقریبا پخت ، قارچ ، پیاز و فلفل دلمه ای را به صورت حلقه ای نازک برش می زنیم و به گوشت اضافه می کنیم.
مواد را خوب تفت می دهیم تا کاملا بپزند ، حدود ۵ دقیقه تفت دادن مواد کافی است. در پایان کباب ترکی و مخلفات آنرا را در نان ساندویچی ( همبرگر ) قرار می دهیم و به همراه خیار شور ، گوجه فرنگی و سیب زمینی سرخ کرده سرو می کنیم.