ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
خورش هویج یکی از خورش های خوشمزه ایرانی است که اصالتا متعلق به شهر تبریز می باشد ، به همین دلیل این خورش را اکثرا با نام خورش هویج تبریزی می شناسند. این خورش را مانند خورش قیمه می توان هم با گوشت قرمز طبخ کرد هم با گوشت سفید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ تا ۶ نفر خورش هویج تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه خورش هویج در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم خورش هویج | |
گوشت خورشتی | ۶۰۰ گرم |
هویج | ۶۰۰ گرم |
آلو خشک | ۱۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
زعفران | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
ابتدا گوشت را می شوییم و به اندازه گوشت خورشتی ( مانند قورمه سبزی ) خرد می کنیم. پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و در یک قابلمه مناسب با مقداری روغن تفت می دهیم تا نرم شود سپس گوشت را اضافه می کنیم.
گوشت و پیاز را به قدری تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی سرخ شود. پس از اینکه گوشت کمی پخت ۳ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید. سپس حرارت را کم میکنیم تا گوشت آرام آرام بپزد.
در مرحله بعد هویج ها را پس از اینکه پوست گرفتیم به صورت خلالی نازک خرد می کنیم ، سپس در روغن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. آلوها را پس از شستشو به همراه هویج های سرخ شده به قابلمه حاوی گوشت اضافه می کنیم.
زعفران را پس از دم کردن به همراه شکر و مقداری نمک به خورش هویج اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش کم کم روغن بیندازد و جا بیفتد شود. در پایان خورشت را به همراه برنج ساده یا برنج زعفرانی سرو می کنیم.