چیکن استراگانوف با پاستا


چیکن استراگانوف با پاستا


چیکن استراگانوف,چیکن استراگانف,طرز تهیه چیکن استراگانوف,دستور پخت چیکن استراگانوف

 

 

چیکن استروگانف یک غذای روسی خوشمزه است که با گوشت مرغ تهیه می شود. این غذای خوشمزه و ویژه را می توانید در مهمانی ها  مهم خود تهیه نمایید. در این آموزش کامل ترین روش تهیه چیکن استروگانف را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۲ نفر چیکن استراگانوف تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه چیکن استراگانوف در ادامه با ما همراه باشید.


مواد لازم چیکن استروگانف
سینه مرغ۱ عدد
آرد۲ قاشق غذاخوری
قارچ۳ عدد
شیر۱ لیوان
پیاز۱ عدد
سس مایونز۳ قاشق غذاخوری
فلفلبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم


دستور پخت و طرز تهیه


ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن در یک تابه تفت می دهیم. سینه مرغ را خرد می کنیم ( تقریبا به اندازه گوشت خورشتی ) و پس از اینکه پیاز سبک و نرم شد قطعات مرغ را به آن اضافه می کنیم.

در این مرحله نمک و فلفل سیاه را به مواد اضافه می کنیم. پس ز اینکه مرغ ها کمی سرخ شدند قارچ ها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. در همین حین شیر را روی خرارت قرار می دهیم تا گرم شود.

سپس آرد را در مقدار کمی آب سرد حل می کنیم و به شیر اضافه می کنیم. در حین اضافه کردن آرد ، شیر را باید خوب هم بزنیم تا آرد گلوله نشود. پس از اینکه شیر و آرد مخلوط شدن آنها را به تابه مرغ ها اضافه می کنیم.

در این مرحله سس سفید را هم به غذا اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم. بعد از اضافه کردن سس تابه را از روی حرارت بر می داریم. بهتر است در کنار چیکن استروگانف مقداری سیب زمینی هم سرخ کنیم.